Jula Motorsåg Stiga

Den drives av en lettstartet totaktsmotor og har en maskinkropp av magnesium som sikrer slitestyrke lav vekt og god kjøling. Lätt startad å hyfsat stark å sågar på bra bland rotbenen.


Motorsag Stiga Sp 37 Jula Motorsag Luftfilter

En prisvärd liten rackare.

Jula motorsåg stiga. 3 49500 kr Du sparar. Med sina användarvänliga egenskaper i form av ett greppvänligt handtag en låg vikt och sin lättstartade tvåtaktsmotor kan arbetet utföras effektivt och med hög komfort. Stiga är ett klassiskt varumärke när det kommer till maskiner för trädgården och tomten.

Oavsett om det är vedkapning kvistning av träd eller enklare trädfällning som står på schemat löser Stiga SP 372 jobbet med bravur. Vi bruker informasjonskapsler for å undersøke hvordan nettstedet vårt brukes og for at du skal få en så god opplevelse som mulig. Stiga SP 426 er en brukervennlig motorsag til tøffe jobber passer til både hageeiere og profesjonelle brukere.

Box 1006 – SE-573 28 TRANÅS – Besöksadress. Upptäck alla detaljer och fördelar med STIGA KEDJA 38 0050 13 mm 57E till motorsåg och hitta din närmaste återförsäljare. Meec Tools 45 cm³ sterke motorsag er en litt kraftigere motorsag som er like ideell for huseieren hvis behov strekker seg til vedkapping og rydding som for den mer erfarne deltidsskogbrukeren som driver med tyngre skogrydding.

Med sine brukervennlige egenskaper i form av et gripevennlig håndtak en lav vekt og sin lettstartede totaktsmotor kan jobben utføres effektivt og med stor komfort. Her kommer en prisgunstig totaktsmaskin som håndterer de fleste situasjoner uansett om det handler om en villahage vedhåndtering eller lettere rydding i skog. 2 94900 kr Tidigare.

STIGA AB – PO. Sätt igång med röjningsarbetet i trädgården eller skogen med den här pålitliga hjälpredan. Totaktsmotoren har et lett tilgjengelig luftfilter og en automatisk justerbar oljepumpe som gjør vedlikeholdet enklere.

Lättanvänd design med system för byte och spänning av kedjan utan behov av verktyg. Användarvänlig och effektiv motorsåg från Stiga. Elektrisk Motorsåg Svärdslängd 35 cm Kedjebroms.

ObsGlöm inte att fylla på kedjeolja innan du använder motorsågen Teknisk. Brukervennlig og effektiv motorsag fra Stiga. MOTORSÅG POWERWORKS PD60CS40 60V BATTERIDRIVEN.

På tide å rydde i hagen. MOTORSÅG STIGA SE 2240 Q 40CM 2200W. Vi har elkedjesågar i olika prisklasser avsedda för olika behov.

Bensindriven Motorsåg Svärdslängd 38 cm Avvibrerande handtag. Kraftig motorsag til både lettere og tyngre avvirking. Svært lettbetjent motorsag som er tilpasset for vedkapping og lettere skogsarbeid.

Jula Sverige AB Box 363 53224 Skara Orgnr 556944-7856 Momsnr SE556944785601. Batteridriven Motorsåg Svärdslängd 30 cm Kedjebroms Överbelastningsskydd Avvibrerande handtag 48 V. Borstlös och batteridriven kedjesåg för allehanda avverkningsarbeten.

Stiga SP 526. Med den kan du röja fälla träd och göra snyggt i både skog och trädgård. Reservdelar finns på sajten.

Motorsåg med svärd och kedja från Oregon. Kjedet strammes ved hjelp av verktøy følger med. Varier med alt fra utemøbler griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Motoren på 424 cc leverer kraft nok til lange arbeidsøkter og opprettholder samtidig et lavt utslippsnivå og. Stiga SC 436 QA. Perfekt motorsåg för enklare arbeten Elmotorsåg SE 180 Q från Stiga för enklare snickeriarbeten eller vedkapning.

Uansett om det er vedkapping kvisting av trær eller enklere trefelling som står på planen løser Stiga SP 372 jobben enkelt. Med Stigas kvalitetssortiment av allt från gräsklippare till motorsågar kan du ta dig an arbeten i trädgården. 695- tar de för den just nu.

MOTORSÅG DEWALT DCM565P1-QW 30CM 18V 1X50AH. Lettstartet og drivstoffeffektiv motor. Även några mindre träd och större grenar har den tagit med visst motstånd.

160 kW 385CC 14 TUM. I alla fall en 995- Meec 46cc såg köpt på Jula blev det. Stiga SP 426 är en användarvänlig motorsåg för tuffa jobb lämplig för såväl trädgårdsägaren som proffsanvändaren.

Med sin borstlösa motor och användarvänliga framtoning kan arbetet utföras både effektivt och bekvämt. Meec 46cc Motorsåg på Jula 185358. JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare.

Den bensindrevne kjedesagen. Bensindriven motorsåg med tvåtaktsmotor. Unika med det lilla extra.

12 kW 372 cm³ 14. Når du godtar dette bekrefter du at du har lest våre retningslinjer for informasjonskapsler og at du samtykker til vår bruk av informasjonskapsler. Användarvänligheten med det behagliga handtaget och den effektiva motorn gör trädkapningen till en rolig aktivitet snarare.

Jag måste säga jag är lite imponerad av den. Motorn på 424 cc levererar kraft nog för. Jula Stiga Elkedjesåg SE180 14kW 799- många positiva omdömen.

Den drivs av en lättstartad tvåtaktsmotor och har en maskinkropp av magnesium som säkerställer tålighet låg vikt och bra kylning. Stiga SE 180 Q. Visa mer Visa mindre.

Batteridriven Motorsåg Svärdslängd 30 cm 36 V. Motorsag med sverd og kjede fra Oregon. Jula Sverige AB Box 363 53224 Skara Orgnr 556944-7856 Momsnr SE556944785601.

Söker du en bensindriven motorsåg att fälla träd med så har vi det också. Brukervennligheten med det behagelige håndtaket og den effektive motoren gjør trekappingen til en morsom aktivitet i stedet for en belastning. Dette er mulig gjennom store.

Lättstartad och bränsleeffektiv motor. Vid avverkningsuppgifter i trädgården så som vedkapning rivning kvistning och fällning av mindre träd är den batteridrivna motorsågen SC 48 AE från Stiga ett naturligt val. Sett i gang med ryddearbeidet i hagen eller skogen med dette pålitelige hjelpemiddelet.

Med en motor på 1800 W och en kedjehastighet på hela 135 ms får du en hög sågavverkning. Stiga SPR 500 AE. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva.


จ ดส งฟร เล อยโซ ไฟฟ า 740ว ตต บาร ยาว 11 5 Dk07b 405 ราคาเพ ยง 3 200 บาท เท าน น ค ณสมบ ต ม ด งน Saw Blade Speed 400m Minrated Input Power 740wra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *