Ni Får Ha En God Jul Med

Annandag jul var det dags för middag hos farmor o farfardock inte julmat vilket var rätt gött Nu ska jag snart göra mig klar inför jobbet så ni får ha en. Men det har varit och är en jobbig tid just nu.


Pin On X Mas

I Julpodden pratar barndomsvännerna Emmafrån emmasjulbloggse och Anna om livet ur ett julperspektiv.

Ni får ha en god jul med. Jag har haft en trevlig och lugn jul med många fina julklappar. Nu har vi kommit tillrätta i Casan vi har julpyntat lite men inga tomtar har kommit fram ännu väntar några dagar till. God jul från oss på Lannalodge restaurang.

Det hann bli 2Advent innan jag fick tillbaka min Mac jag fick plattan tillrättad den satt lite snett få se hur länge den håller. Jeg ønsker deg en riktig god og koselig jul. Den kommer väl inte att ligga kvar.

Ha en riktigt god jul och ta. Vi vill tacka alla som har kommit och tittat på oss nu i november och december det har varit ett sant nöje att underhålla er. Vi önskar er alla en God.

La oss feire fortiden og begynne på nytt. Hoppas nu ni får en riktigt God Jul. Juldagen började med jobb och sedan direkt hem till föräldrarna där syrran hennes kille o två av hans barn skulle komma och fira julde var inte med på julafton.

Eftersom det inte är tillräckligt kallt än. Stämningsfulla marknader julbord och andra juliga tips får ni här. För er som missade dessa föreställningar gråt inte för ni får chansen att se våra föreställningar den 78910 januari.

Och jag hoppas också att tomten har kommit med många framtida läsupplevelser och att ni får mycket tid i läsfåtöljen i sängen med läslampan tänd eller på någon annan utmärkt läsplats. Tårtan är fylld med. Julen bjuder på familjetid klappar under granen och tindrade ögon hos barnen.

Det vita papperet har jag torrembossat. På det nedersta kortet har jag använt en stämpel. Jeg ønsker deg en god jul og alt godt for fremtiden.

Följ de riktlinjer som gäller. Här är det bara bra känns som att det mesta är färdigt och jag känner ingen stress alls. Ni får ha en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR och såtarvi nya tagefter nyår med 60-tals låtar ska bli riktigt rolig Dagmart Hej alla körvänner.

Från Phunny Face som jag färglagt med distressmarkers. Med God mat och skön avkoppling i dessa corona tider. – Posted using BlogPress from my iPhone.

God Jul texten är samma die som ovan och. Hoppas att ni får en god jul. God Jul på er alla hoppas ni får en härlig jul med mycket mys och god mat.

Den börjar bli gammal nu. Ät gott slappa kolla på tv umgås och spela spel. Idag har jag gjort årets sista jultårta till en klasskamrat.

Hälsningar från oss alla Så om du inte vet vilka ord du ska använda när du skapar dina julkort från önskefoto kommer här lite inspiration så att du kan komma igång. God Jul Hej på er hur har ni det i julstöket. Jeg håper julen ikke gir deg annet enn latter og gode minner.

God Jul och gott nytt år. Posted by Mimmi at 0808 1 comments. När du har en lång lista med personer att skriva julkort till kan det vara knepigt att veta vad du ska säga utan att det blir en standardfras som tex.

Posted by Mimmi at 0555 0 comments. Tänker nu även ta lite jullov ifrån bloggen ett par dagar för nu vill jag bara vara med familj och. Det tänker jag ha.

Från Memorybox och God Jul är en die från Roxstamps. Hovedregelen for bruk av stor og liten forbokstav er jo at det er stor bokstav kun først i en setning med mindre setningen inneholder et eller flere egennavn eller andre ord som skal ha stor forbokstav. Jag har lite olika hälsoproblem som jag försöker få bukt med.

Hoppas ni får en mysig dag med god mat och dryck. Upplagd av Susanne kl. Upplagd av Susanne kl.

Skicka med e-post BlogThis. God jul alla fina läsare. Läs mer 2021-04-01 Vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk.

Jag avslutade julaftonen med att vinna en cupcakes-maskin i julklappsspelet så den får jag testa snart. Hej på er hoppas ni haft en fin jul med nära och kära och att ni ättit gott och även tagit er tid att koppla av i all julstress som lätt blir i mrg ons öppnar jag åter efter några dagars jul ledighet i fjällerna framför en stor öppenspis och istället för julmat åt vi pottatisgratäng och marinerad god oxfile med lite olika goda tillbehör ingen stress och inget massa jul. God fortsättning hoppas att ni har haft en bra jul.

Glöm inte att beställa vår nyårspåse och ha festmåltiden om en vecka planerad redan nu. Jeg ønsker deg en veldig god jul. Hoppas att ni får en underbar dag med massa kärlek och julklappar hahaSosoliiiita borttagen Trevlig helg God jul.

Dessa vänner precis har återförenats och har därför mycket kul och juligt att prata om. Nu är det jul igen. Det var inte meningen att det skulle bli total radioskugga från mitt håll den senaste veckan men så fort jag kom till föräldrarna för en vecka sedan insjuknade jag direkt i vrålförkylning halsont en smutta feber och nu även en hosta som bonus.

Men minsta barnbarnet var jätteglad. Jag hoppas ni fortsätter att engagera er och tycka till under nästa år med. Hoppas att ni får många julklappar eller vad ni önskade er.

Hoppas ni får en mysig Lucia. Jag tar en liten bloggpaus men ville bara titta in för att önska er alla en god jul. Jeg håper du får en riktig god jul måtte dette bli begynnelsen på et bedre liv.

Var beredd på en hel del skratt. Detta är en podd för alla oss som älskar julen och som just har saknat en riktig julpodd. En god jul og et godt nytt år.

GOD JUL Maskinisten. Vi hoppas att ni får en härlig Påsk Helg och är rädda och försiktiga om varandra i dessa svåra tider. Har inte skrivit på ett tag nu.

Okej ha ha får se om man hinner med det innan jul. Det kom till slut liiite snö iallafall. Hoppas ni har haft en underbar jul.

Först vill jag önska er alla en fortsatt God Jul och hoppas ni får ett Gott Nytt År. Dessutom har jag nu gått på en låååång julledighet och det känns alldeles underbar skönt. Post by BLEKINGE BAD ASS 21 Dec 2007 1500 Hoppas ni får en God Jul med många hårda paket för vem fan vill ha mjuka och en god.

Läs mer 2020-12-21 God Jul och Gott Nytt År. Idag kom den första snön här i Sundsvall. Se snön som sakta faller utanför fönstret jusånger i varje butik och julevenemang som hör till denna högtid.

– Posted using BlogPress from my iPhone. Kära farmor God jul. På det första kortet är det en julstjärna utstansad med en die.

Vi ska bara ta det lugnt en Jansson ska tillagas och kanske någon sillbit slinker ner om det kommer förbi en på besök Lisa bloggar borttagen. Ha en bra kväll. Når det gjelder skrivemåten av.

Då är vi tillbaka igen.


Pin Pa Glam Christmas Holiday Mi Navidad Ideas Consejos Envolturas Decoracion


Vita Verandan Julpyssel Dukning Juldekorationer Skandinavisk Jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *