God Jul översättning

Kontrollera god jul översättningar till danska. Ikväll ska vi hälsa varandra.


Sa Oversatter Du God Jul Och Gott Nytt Ar

Look up words and phrases in comprehensive reliable bilingual dictionaries and search through billions of online translations.

God jul översättning. Vill du önska god jul på olika språk. Söktermen god jul har 3 resultat. Ethical good intentions god adj adv n m acting in the interest of good.

Free translation service for online automatic translation of text and web pages translating between many languages including Spanish French Japanese German. Hoppa till Danska Svenska. Tyska är ett germanskt språk talat av omkring 120 miljoner människor vilket gör det till Europas näst största språk efter ryska och det germanska språk med näst efter engelskan flest talare i världen.

Lägg till en översättning. God Jul och Gott Nytt År översättning i ordboken svenska – finska vid Glosbe online-lexikon gratis. Vi har samlat 22 språk runt.

Googles gratistjeneste oversetter ord fraser og nettsider umiddelbart mellom norsk og mer enn 100 andre språk. Ärade kolleger jag önskar er alla och envar en god jul och ett gott nytt år. Worthwhile god adj adv n m.

A happy christmas to everybody. Uttalas vid årsskiftet speciellt på nyårsafton eller -dagen särskilt klockan 000 mellan dessa två dagar. God jul översättning i ordboken svenska – danska vid Glosbe online-lexikon gratis.

Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun. God jul på Finska översättning Svenska-Finska Ordbok. Ladies and gentlemen a very very Merry Christmas and Happy New Year to one and all.

SV DA Översättningar för god. Tyska förekommer i många dialekter med huvudtyperna högtyska och lågtyska och har mer än de flesta andra germanska språk bevarat mycket av den. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

Då är du på rätt plats. Jag gratulerar er och önskar er en god jul och ett gott nytt år. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

Jag får önska dig ett gott nytt år. 23 rows God Jul på olika språk. God jul på tyska.

Kontrollera god jul översättningar till engelska. Byt språk Ctrl Skift S engelska. 15 färdiga lekar till jul.

Ladda ner royaltyfria Word cloud med text god jul på olika språk i mitten en överdimensionerad och djärva skrivet i tyska stock vektorer 177188672 från Depositphotos samling av miljontals premium högupplösta stockfoton vektorfiler och illustrationer. Hälsningen går bra att skicka till vem som helst även om julen inte är den viktigaste högtiden i Nederländerna. Congratulations Prime Minister Sócrates and a Merry Christmas and a Happy New Year.

God jul allihopa Svenska – Engelska API-anrop. Titta igenom exempel på god jul översättning i meningar lyssna på uttal och lära dig grammatik. Ethical good intentions god adj adv n beneficial.

Chuc Mung Giang Sinh. Föreslå som översättning för god jul Kopiera. Tysk översättning av God jul och gott nytt år – svenskt-tyskt lexikon med många fler översättningar från svenska till tyska gratis online.

God m god adj adv n acting in the interest of good. önskar mottagaren ett trevligt kommande år. Tysk översättning av jul – svenskt-tyskt lexikon med många fler översättningar från svenska till tyska gratis online.

Översättning av ordet god jul från svenska till norska med synonymer motsatsord verbböjningen uttal anagram exempel på användning. Translate texts with the worlds best machine translation technology developed by the creators of Linguee. Engelsk översättning av en god jul – svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

SV Svenska DA Danska. Googles gratis tjeneste oversætter på et øjeblik ord sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog. God jul och ett gott nytt år.

På julafton har vi inte. Titta igenom exempel på god jul översättning i meningar lyssna på uttal och lära dig grammatik. God Jul och Gott Nytt År.

Så säger du God Jul på flera olika språk. Från professionella översättare företag webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser. På det här innehållet kan du lära dig att säga god jul på olika språkVi har samlat in mer än 35 språk runt om i världen inklusive tyska finska spanska franska engelska italienska arabiska serbiska ryska grekiska och mer på.

Engelsk översättning av god jul – svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.


Landskrona Direkt Manga Vill Onska God Jul


Oversattning Linneas Sprakblogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *