Jula Borås öppet

Jula Sverige AB Box 363 53224 Skara Orgnr 556944-7856 Momsnr SE556944785601. Välkommen till Jula Backaplan.


Jula Boras

På telefon når du vår Kundtjänst då vi i butiken inte kan ta emot inkommande samtal.

Jula borås öppet. Butikskedjan Jula har ett stort sortiment som inkluderar en rad olika produkter – allt från arbetskläder och trädgårdsprodukter till husgeråd och hobbyprodukter. Öppettider nära dig Hitta öppettider och närmaste butik. Onsdag 0700 – 1900.

Kladdiga bunkar tunt skivad skinka slickepottar överallt den ljuva doften som sprider sig från den varma ugnen och den heta spisen. På vår avdelning för krukväxter hittar du populära grönväxter som elefantöra monstera och många sorters kaktus varvat med både moderna och klassiska blommande växter. Ta en titt redan nu på det allra senaste vi har att erbjuda vi lovar att du hittar något som passar just dig.

Du har alltid möjlighet att byta val av butik inne på sidan. För att underlätta ditt första köp i butiken rekommenderar vi dig att skapa ett konto hos Swedol här. Julen är tusentals olika smaker Jula är 15 000 produkter och tillsammans kryddar vi upp ditt julfirande.

Hos Jula i Borås ska du känna dig välkommen och vi gör det lätt för dig att handla. Torsdag 0700 – 1900. MÅNDAG – FREDAG 7 – 19.

Anmäl fel ändringar. Klicka på ditt lokala varuhus för att få mer detaljerad information om speciella öppettider och hur du enkelt hittar hit. Hitta alla öppettider telefonnummer och adresser för Jula-butiker.

Lördag 0900 – 1700. Fredag 0700 – 1900. Plantagen Borås På Plantagen Borås hittar du alltid ett stort utbud av växter från inomhusväxter till trädgårdsväxter och alla de växttillbehör du behöver för att lyckas.

LÖRDAG 9 – 16. Jula butiker i Skövde. Vi har ett stort sortiment på 15 000 artiklar fördelade på åtta kategorier från verktyg och maskiner över trädgårds- och fritidsartiklar till hushållsartiklar.

Här hittar du öppettider och kontaktinformation till Biltemas alla varuhus. Läs mer om Rustas användning av cookies och. Viaredsvägen 14a vid Viareds flygfält 50464 Lagershop Borås Viared Måndag – Fredag.

Vi har alltid hundratals. Öppettider till DHL Freight Sweden AB i Borås. Jula säljer produkter till villaägare hemmafixare lantbrukare och hantverkare.

Hitta öppettider adress telefonnummer för DHL Freight Sweden AB på Sandlidsgatan 6 i Borås – Öppettidernu. Hitta öppettider adress telefonnummer för Lidl på Sjumilagatan 1 i Borås – Öppettidernu. Försäljning sker via totalt 90 varuhus i Sverige 48 Norge 30 och Polen 12.

Inne i vårt varuhus hittar du förutom vårt stora sortiment ett Biltema Café med allt från fräscha sallader och mjukglass till vår. Butikskedjan Jula har ett stort sortiment som inkluderar en rad olika produkter – allt från arbetskläder och trädgårdsprodukter till husgeråd och hobbyprodukter. Jula AB är en butikskedja tidigare även ett postorderföretag som grundades av Lars-Göran Blank.

Mer information finns på Tiendeo. I vårt byggvaruhus hittar du billiga byggvaror till god kvalitet. Jula has presence in Sweden Norway and Poland.

Försäljning sker via totalt 90 varuhus i Sverige 48 Norge 30 och Polen 12. Vi på Jula brinner för att hitta nya produkter som förgyller din vardag. Du kan bland annat hitta utemöbler verktyg billiga elcyklar och en mängd olika elprylar i Julas varuhus som finns över hela landet.

Har du hittat något felaktigt. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Visa vägen dit Kundservice.

Jula offer an attractive range of competitively priced products for all kinds of professional and DIY projects. Åk inte i onödan och inte längre än du behöver. Från och med den 1 september 2011 har Jula valt att upphöra med sin försäljning via postorder och webb.

Söndag 1000 – 1700. Hos oss strävar vi efter att tillgodose dina behov och. Välkommen till Biltema i Borås.

Från och med den 1 september 2011 har Jula valt att upphöra med sin försäljning via postorder och webb. Här finns gott om parkeringar och det är lätt att ta sig hit via både bil buss och spårvagn. Du kan bland annat hitta utemöbler verktyg billiga elcyklar och en mängd olika elprylar i Julas varuhus som finns över.

10 – 20 Lördag – Söndag. Jula säljer produkter till villaägare hemmafixare lantbrukare och hantverkare. Anmäl fel ändringar Detta är mitt ställe.

Vi finns belägna på storhandelsområdet Backaplan och har nu tagit över lokalerna i det klassiska Sibahuset. Detta behöver du bara göra vid första besöket. Här har vi samlat ett urval av våra nyheter på en och samma sida.

I Borås hittar du även våra kollegor på TOOLS from 1 november 2021 i samma lokaler allt under samma tak. Här hittar du var närmaste butik ligger samt öppettider till affärer och inrättningar i Stockholm Göteborg Malmö och alla övriga orter i Sverige. Kundtjänsten kan svara på allt mellan himmel och jord så där får du snabbt och enkelt hjälp med ditt ärende.

Det innebär att du finner ett ännu större utbud av produkter och tjänster för yrkesfolk hos oss. Öppettider till Lidl i Borås. Vårt varuhus som öppnade 2014 ligger på Viared några kilometer utanför stan mot Göteborgs-hållet.

Skapa Swedol-konto innan första besöket. Jula Sverige AB Box 363 53224 Skara Orgnr 556944-7856 Momsnr SE556944785601. Jula AB är en butikskedja tidigare även ett postorderföretag som grundades av Lars-Göran Blank.

Vi har det mesta för att du ska få. Måndag 0700 – 1900. Tisdag 0700 – 1900.

SÖNDAG 10 – 16. Välkommen till Byggmax i Borås.


2


Jula Boras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *