Hejsan Hoppsan Här Kommer Julen

Videon precis som låten tillhör genren NA. Tar mamma Mus och samlar hela barnaskaran sin.


Hejsan Hoppsan Fallerallera Nar Axbergs Forsamling

De hoppar och de dansar och trallar så en stund.

Hejsan hoppsan här kommer julen. Åh hejsan hoppsan här kommer julen Nu är det äntligen doppardan Hej tomtegubbar nu ska vi dansa Och skära havre runt våran gran. Och Mamma Mus är flitig hon hämtar en bit kol och svärtar tak och väggar i sitt lilla musehål. Klicka på länken ovan för att se alla 4 spelningar sedan 2015-12-02 av låten.

Det är så kul när det är jul Och vi dansa runt våran gran Och äta grisar av marsipan Och kalla pappa för. Hejsan hoppsan här kommer julen Lyrics. När julen kommer ska varenda unge vara gla.

Åh hejsan hoppsan här kommer julen Nu är det äntligen doppardan Hej tomtegubbar nu ska vi dansa Och skära havre runt våran gran På källarbacken går karusellen och jungfru kär tittar på förskrämt Nu ska vi sjunga nu ska vi leka Så här gör Grin-Olle nästan jämt Det är så kul när det är jul Och vi dansa runt våran gran Och äta grisar av marsipan Och kalla pappa för. När julen kommer ska varenda unge vara gla. Dom hoppar och dom dansar och trallar så en stund.

Ni vet den här Hejsan hoppsan fallerallera när julen kommer ska varenda unge vara gla Boken handlar om en musfamilj som bor i källare och brukar fira jul på sitt sätt. Åh hejsan hoppsan här kommer julen Nu är det äntligen doppardan Hej tomtegubbar nu ska vi dansa Och skära havre runt våran gran På källarbacken går karusellen och jungfru kär tittar på förskrämt Nu ska vi sjunga nu ska vi leka Så här gör Grin-Olle nästan jämt Det är så kul när det är jul Och vi dansa runt våran gran. Här listas de 4 senaste kanalerna som Hejsan Hoppsan H R Kommer Julen av Galenskaparna spelats på.

På källarbacken går karusellen och jungfru kär tittar på förskrämt Nu ska vi sjunga nu ska vi leka Så här gör Grin-Olle nästan jämt. Nej nu tar vi oss en blund. Åh hejsan hoppsan här kommer julen Nu är det äntligen doppardan Hej tomtegubbar nu ska vi dansa Och skära havre runt våran gran På källarbacken går karusellen och jungfru kär tittar på förskrämt Nu ska vi sjunga nu ska vi leka Så här gör Grin-Olle nästan jämt Det är så kul när det är jul Och vi dansa runt våran gran Och äta grisar av marsipan Och kalla pappa för.

Woensdag tem zaterdag 10u30 – 17u30 0486113863. Familjen falke firar jul. För nere uti källarn har mössen sitt krypin.

För nere uti källarn har mössen sitt krypin där städar barna skrymslena med svansen sin. Och svärtar tak och väggar i sitt lilla musehål. Tills Pappa Mus han säger.

Provided to YouTube by Redeye WorldwideHejsan Hoppsan Här Kommer Julen After Shave GalenskaparnaJasså Jul KulturtubenReleased on. Hejsan och hoppsan och fallerallera. Boken är var mysig och lättläst men bilderna kunde vara roligare tycker jag.

Hejsan hoppsan fallerallera. Så vill ni ha en bok med låten Hejsan hoppsan. Heres a small list of songs that may decide to sing including the name of the corrisponding album for each song.

The list of 15 songs that compose the album is here. Och Mamma Mus är flitig hon hämtar en bit kol och svärtar tak och väggar i sitt lilla musehål. När julen kommer ska varenda unge vara glad.

Tills pappa mus han säger nej nu tar vi oss en blund. Hejsan Hoppsan Här Kommer Julen is the new single from Galenskaparna After Shave taken from the album Jasså Jul. När julen kommer ska varenda unge vara gla.

Till slut så kommer kvällen. Och barna går till sängs medan pappan håller vakt. Hejsan och hoppsan och fallerallera.

Galenskaparna After Shave Song 2001. Hejsan hoppsan och fallerallera när julen kommer ska varenda unge vara gladHejsan hoppsan och fallerallera när julen kommer ska varenda unge vara glad. När julen kommer ska varenda unge vara vara gla.

Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Galenskaparna. Hejsan Hoppsan Betaalbare Scandinavische kinderkleding voor de snelle groeiers Statielei 58 – 2640 Mortsel Openingsuren. Listen to Hejsan Hoppsan Här Kommer Julen on Spotify.

Men en denna jul ville musbarnen gå upp och dansa runt den stora granen uppe i huset. Så får vi allesammans fira jul igen. Klicka på länken ovan för att se alla 4 spelningar sedan 2015-12-02 av låten.

Hejsan hoppsan falle-ralle-ra När julen kommer ska varenda unge vara glad Hejsan hoppsan falle-ralle-ra När julen kommer ska varenda unge vara glad Till slut så kommer kvällen som alla väntar på Och pappa mus han letar fram en stövel utan tå Den har de sen till julgran och pryder den så fin Med spindelväv i gult och blått och gredelint Hejsan hoppsan falle-ralle-ra När julen. Åh hejsan hoppsan här kommer julen Nu är det äntligen doppardan Hej tomtegubbar nu ska vi dansa Och skära havre runt våran gran På källarbacken går karusellen och jungfru kär tittar på förskrämt Nu ska vi sjunga nu ska vi leka Så här gör Grin-Olle nästan jämt Det är så kul när det är jul Och vi dansa runt våran gran Och äta grisar av marsipan Och kalla pappa för. När julen kommer ska varenda unge vara vara gla.

Och barna går till sängs medan pappan håller vakt. När julen kommer ska varenda unge vara glad. Hade tråkigt och klippte ihop en liten video till Galenskaparna Aftershaves julsång Hejsan hoppsan här kommer julen som är ifrån deras julskiva Jasså.

Spela musikvideon Hejsan Hoppsan Här Kommer Julen av Galenskaparna Kolla på videon från Galenskaparna med låten Hejsan Hoppsan Här Kommer Julen direkt på Youtube. Och äta grisar av marsipan Och kalla pappa för. Åh hejsan hoppsan här kommer julen Nu är det äntligen doppardan Hej tomtegubbar nu ska vi dansa Och skära havre runt våran gran På.

När julen kommer ska varenda unge vara gla.


Hejsan Hoppsan Har Kommer Julen Youtube


Galenskaparna After Shave Hejsan Hoppsan Har Kommer Julen Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *