Rensslang Till Högtryckstvätt Jula

Lämplig för temperatur upp till 60C och tryck upp till 160 bar och fungerar även vid användning av rengöringsmedel. Läs mer om oss.


Avlopps Rorrensningsmunstycke Smart Och Enkel Curaqua

Därför lämnar vi 2 års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär och i vissa fall lämnar vi upp till hela 25 års garanti.

Rensslang till högtryckstvätt jula. Hur effektiv är en avloppsrensare till högtryckstvätt. Beskriv hur vi kan hjälpa dig. Pumphuvud i aluminium borstlös induktionsmotor integrerad vagn rengöringsset med doseringssystem rotomunstycke flatstrålemunstycke med ställbart tryck svirvel- och snabbkoppling både på pistolen och maskinen munstyckshållare robust stålkordsarmerad högtrycksslang på 9 m med lång livslängd praktisk.

HÖGTRYCKSSLANG GUMMI 12 M K7. Nilfisk Rör och avloppsrensare. Alltid 60 dagars öppet.

Slpvagn trailergruppen ce 100031. Nilfisk tillbehör 15 m Superflex hose steel armed – hose reel model. På Jula har vi högtryckstvättar för alla ändamål stora kompakta flexibla och starka från flera varumärken och till låga priser.

Edx071 totalvikt 1000kg. Jula Sverige AB Box 363 53224 Skara Orgnr 556944-7856 Momsnr SE556944785601. Köp Hämta i ditt varuhus inom 2 timmar.

Hos jem fix hittar du billiga tillbehör till högtryckstvätten. ATTIX och 44-serien – Dammklass L-M. Samtliga högtryckstvättar utom HD 7122 HD 980 HD 11130 är utrustade med start- stoppautomatik.

På alla Kränzle högtryckstvättar med vattentank och separat keminjektor har man ingen tryckförlust. Jämför pris från 416 kr till 1 425 kr Placering 1 i Tillbehör för högtryckstvätt. Sughöjd 25 m Chassi gjutet i ett stycke praktiskt taget oförstörbart plasthölje.

Kärchers hängrännerengörare passar alla högtryckstvättar i klasserna K2-K7. Det kan aldrig bli för mycket jul. Moms Lägg i.

Men det förutsätter att man har en högtryckstvätt. 15 meter slang som arbetar sig genom igensatta rör och avlopp. Horizon – smart rengöring.

Levereras med 5 m högtrycksslang pistolhandtag och munstycke samt kemspruta och 5 m elkabel. Har en likadan rensslang som du inköpt på Jula och passar min KEW. Praktiska hållare för högtryckspistol och rengöringslans Robust chassi för enkel transport och hög stabilitet Slangvinda TST.

Pris 1 401 kr Placering 68 i Tillbehör för högtryckstvätt. Nilfisk Superflex Hose 15m 128500084. Kopplas till din högtryckstvätt.

Förlängningsslang med böjskydd och mässingsanslutning som du enkelt ansluter med Quick Connect mellan spolhandtag och högtrycksslang på din högtryckstvätt. Så skaffade jag en ny högtryckstvätt också en Nilfisk. 20 m Max Tryck.

Högtryckstvätt Bosch Universal Aquatak 125 ger snabb flexibel och enkel rengöring. Nilfisk Rör och Avloppsrensare 15m 6410766. JULBY HUS MED SNÖGUBBE.

2 i 1 produkt passar Kärcher högtryckstvätt K2-K7 rensar hängrännor stopp i rör avlopp toaletter med mera 20m slang. Vår garanti betyder att varan förväntas fungera som vi beskrivit den under den garantitid vi lämnar detta i tillägg till. Kränzle högtryckstvättar har lågvarviga motorer 1400 vmin utom 1050 1152 10122 A17 som är högvarviga 2800 vmin.

Välkommen till en av våra lågprisbyggmarknader. 9000 Aero -91 9000 Aero -93 9000 Aero -95 900 T16 -83 900i -85×2 900 T16 -89 900 Aero -85 900 Cab -94 95. Sen är spolslangen dyr jag tror att jag betalade närmare en tusenlapp för slangen.

1 287 000 sålda föremål. Mycket effektstark högtryckstvätt med ett plus för komforten. Låter lite mer prisvärt jag köpte en Nilfisk högtryckstvätt för tre år sedan så följde det med en rensslang när jag idag skulle rensa ett avlopp andra användningen av rensslangen så explorderade den försökte täta den och köra igen då började den växa på fler ställen verkar inte vara den bästa kvaliteten på orginaltillbehören det pinsamma är att slangen idag.

Nilfisk tillbehör Drain cleaner 15 m. Med hjul hållare för elkabel och tillbehör. Moms Visa produkter KÄRCHER.

Passar endast till Nilfisk och till de äldre modellerna Alto. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Titta efter vår garanti-logo vid din valda produkt för att se vad som gäller för just den.

Rensslang till högtrycken kan du köpa hos classe och Jula för ca 500kr dock med Altos koppling så du får köpa en adapter också. Snabbkopplingssystem D12 Totalstoppsystem med fördröjd motorstopp Tryckreglering Sugning av tvättmedel keminjektor Direkt sug. Lägg i kundvagn.

Du finner även tillbehör och reservdelar till din högtryckstvätt. Högtryckstvättarna finns från välkända märken som Kärcher och Nilfisk. Sortera efter KÄRCHER.

Från 201900 kr exkl. Varan är inte i sortimentet Vi rekommenderar. Lägg till i inköpslista.

En mjukare slang är alltid lättare att hantera. Köp tryggt och enkelt från lokala auktionshus. En klämma med integrerad matning ser till att högtrycksslangen prydligt följer skytteln i rännan.

Till min förra högtryckstvätt skaffade jag en rensslang en universalmodell från Jula. C 1007 5 eu c 1007 6 sgp c 1057 5 uk c 1057 5 aus nz c 1057 5 eu c 1107 5 aus nz c 110. Här kan du hitta maskinen som gör det lite roligare att göra tråkiga måsten att det även kommer gå betydligt snabbare brukar inte vara en nackdel.

NILFISK RÖRRENSARE 15 M. 150 bar 500L vattentimme. Den skulle passa till en tvätt Jula sålde men den passade även till Nilfisk Jag fick även en specialtillverkad förlängningsslang som man skruvar fast mellan tvätten och originalslangen.

Med högtryckstvättar kan du göra dig av med frustrerande hårt sittande smuts på bilar fasader terrasser och stenplattor. Spiralmunstycke som hittar vägen. HÖgtryckstvÄtt nilfisk alto.

Passar ej hetvattentvättar. Välkommen till en av våra lågprisbyggmarknader. Med en högtryckstvätt så råder du bot på problemet.

Passar till Kärcher K3 – K7 högtryckstvättar från 2008. Avlopp i plaströr med gummimuff eller. 160 bar Max.

Högkvalitativ förlängningsslang från Kärcher. I hängränne- rengöringssetet ingår 20 m flexibel högtrycksslang 5 st olika munstycken en klämma samt en sil som förhindrar stopp i stupröret. Hos Biltema finder du et stort udvalg af facademaling til både træfacader og mineralske underlag.

Högtryckstvätt E 1502-10H Xtr Nilfisk.


Hogtrycksslang Stalarmerad Forlangningsslang Meec Tools


Rorrenssats Karcher Avloppsrensare 7 5m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *