översätt Finska God Jul

Beroende på hur trafiktopparna fördelar sig över året på grund av skollov och helger särskilt allhelgonahelgen jul påsk Kristi himmelfärdshelgen pingst klämdagar samt avresa inför och hemkomst från sommarsemester ska minst följande ytterligare kapacitet erbjudas sammanlagd kapacitet i båda riktningarna och uttryckligen godkännas i förväg i ett avtalsprotokoll. Jag gratulerar er och önskar er en god jul och ett gott nytt år.


Vad Betyder God Jul Pa Finska Finska Oversattning

Översättningar av fras GOD FORTSÄTTNING från svenska till finska och exempel på användning av GOD FORTSÄTTNING i en mening med deras översättningar.

översätt finska god jul. Text och ljudfilar är tillgänglig under Creative Commons AttributionShare-AlikeInnehåll är baserat på Wiktionarys. Ich bedanke mich bei Ihnen und wünsche allen ein frohes Weihnachtsfest und ein gesundes Neues Jahr. Ladies and gentlemen a very very Merry Christmas and Happy New Year to one and all.

Jag ska gå nu så god jul. Ärade kolleger jag önskar er alla och envar en god jul och ett gott nytt år. Glad jul och lyckligt nytt år 2013.

6 Jos ihmiset toivottavat meille hyvää pyhäpäivää ei ole tarpeen tehdä siitä kiistakysymystä. Hver jul hverjul din jul. På det här innehållet kan du lära dig att säga god jul på olika språkVi har samlat in mer än 35 språk runt om i världen inklusive tyska finska spanska franska engelska italienska arabiska serbiska ryska grekiska och mer på.

Det är ju jul. Det er jo jul det er jo jui. 7 800 121 ord.

Franska är ett av de största romanska språken och räknas som ett världsspråk. God fortsättning önskar jag dig. God jul trevlig helg glad chanukkah glad Kwanzaa ett jätteglatt vintersolstånd.

Congratulations Prime Minister Sócrates and a Merry Christmas and a Happy New Year. 6 Når noen ønsker oss god jul er det ingen grunn til å gjøre det til et stridsspørsmål. Hyvää joulua iloisia lomia hyvää hanukkaa hyvää kwanzaata ja iloista talvipäivän seisausta.

Franska god jul på franska. Personligen har jag alltid trott att alla andra har en godare jul än mig. Jag tackar er alla och önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Glöm inte att följa grammatiken och kursplanen för texten du vill översätta. Minun täytyy tästä lähteä. Byt språk Ctrl Skift S engelska.

Oversattse Översätt svenska till kinesiska Gratis Online svenska. Ni önskade oss alla god jul och gott nytt år. Engelsk översättning av jag önskar er alla en god jul – svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Mr President you have had the chance to wish us all a Merry Christmas and Happy New Year. Glöm inte att följa grammatiken och kursplanen för texten du vill översätta. Tack fru kommissionär och God Jul på er.

Översättning av god jul till finska i svensk-finsk lexikon – Flest översättningar – Helt gratis. Det talas av omkring 109 miljoner människor som modersmål och tillsammans med andraspråkstalare av omkring 290 miljoner. Översätt god jul till andra språk.

Vill du önska god jul på olika språk. Titta igenom exempel på God Jul och Gott Nytt År översättning i meningar lyssna på uttal och lära dig grammatik. Jag gratulerar er och önskar er en god jul och ett gott nytt år.

Översättningar av ord JUL från svenska till finska och exempel på användning av JUL i en mening med deras översättningar. God jul mina damer. Oversattse Översätt kinesiska till svenska Gratis Online kinesiska.

Då är du på rätt plats. Finska – Norska Engelsk -. God jul från den du får julklapp av.

7 172 571 översättningar. Congratulations Prime Minister Sócrates and a Merry Christmas and a Happy New Year. Expand_more Vielen Dank Frau Kommissarin und ein frohes Weihnachtsfest.

Andre familier har en god jul selv om de ikke klarer å glemme problemene sine helt. Olen aina uskonut että kaikilla muilla on paljon hauskempaa jouluna kuin minulla. Kontrollera God Jul och Gott Nytt År översättningar till finska.

God Jul på olika språk. Här kan du lära dig att säga God Jul på olika språk.


Bountykladdkaka Jennys Matblogg Bakning Lacker Mat Matbloggar


Juridisk Oversattning Iso Certifierad Oversattningsbyra Baltic Media I 2021 Engelska Bioteknik Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *