Jag önskar God Jul Och Gott Nytt år

Vi vill tacka alla våra läsare och önska er en god jul och ett gott nytt år. Jag förklarar Europaparlamentets session avbruten och önskar er alla en god jul och ett gott nytt år 2005.


God Jul Och Gott Nytt Ar Onskar Lena Med Familj Christmas Illustration Christmas Postcard Christmas Pictures

Stor kram till dig.

Jag önskar god jul och gott nytt år. På grund av kulturella skillnader är det dock inte alltid så lätt att översätta dessa fraser och en del webbläsare kan ha problem att visa alla främmande alfabet på korrekt sätt. Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år. Les deseo una feliz Navidad y un próspero Año Nuevo.

Hoppas de kommer säkert. As part of a phrase such as I wish you a Merry Christmas and a Happy New Year you should use an expression such as Jag önskar dig en god jul och ett gott nytt år. Dumt att bryta en tradition hahaha Eftersom vi var borta de tre första veckorna i december har vi ingen gran i år.

En god jul och ett gott nytt år. Önskar dig ett lyckligt hoppfullt och gott nytt år till dig min kärlek. En god jul och ett gott nytt år.

Ärade kolleger jag önskar er alla och envar en god jul och ett gott nytt år. Fina Jane ha en fantastiskt fin jul och ett glittrigt nytt år så ser jag fram emot att höra mer om hur du har det vid ett senare tillfälle. Och ett gott nytt år.

Ich erkläre die Sitzungsperiode des Europäischen Parlaments für unterbrochen und wünsche Ihnen allen frohe Weihnachten und ein glückliches neues Jahr 2005. Vi har den bä. Vi ringrazio e vi auguro buon Natale e felice anno nuovo.

Vi har den bä. Alla hjärtans dag kort bilder present tips – göra på alla hjärtans dag 2021. Ik verklaar de zitting van het Europees Parlement te zijn onderbroken.

I denne positive ånd – og jeg ønsker virkelig at det skal være en positiv ånd – vil jeg gerne sige tak til alle og jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. HERE are many translated example sentences containing ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR – swedish-english translations and search engine for swedish translations. God jul och ett gott nytt år.

Genom att skänka en gåva till Hjärt-Lungfonden bidrar vi till att forskarna kan nå nya genombrott så att fler människor kan fortsätta att fira jul tillsammans med sina nära och kära. Jeg siger tak til alle og ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår. We wish you a merry Christmas.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. I år skänker vi julklappen till Hjärt-Lungfonden och bidrar till livsviktig forskning. Vilket är lite.

God jul och gott nytt år 2021. God jul og godt nytår til jer alle sammen. Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år.

Ärade kolleger jag önskar er alla och envar en god jul och ett gott nytt år. God jul och gott nytt år 2021. Alla hjärtans dag kort bilder present tips – göra på alla hjärtans dag 2021.

Vi har den bä. Uttrycka tacksamheten genom att skicka god jul och gott nytt år text kort bilder tillsammans med önskningar julhälsningar 2021 eller. 23 december 2017 2225.

Jag önskar er en god jul och ett gott nytt år. Med denna positiva notering – jag vill verkligen att det ska vara en positiv notering – vill jag tacka er alla och ta tillfället i akt att önska er God Jul och Gott Nytt År. God jul och gott nytt år.

Crăciun fericit şi un An Nou bun. God Jul och Gott Nytt År. Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år.

Julistan Euroopan parlamentin istuntokauden keskeytetyksi ja toivotan teille kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2005. We wish you a merry Christmas. Sedan blir det direkt till jobbet som vanligt vilket jag är helt ok med har ju gjort så i alla år.

Ik wens u allen een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar 2005. God jul och gott nytt år 2021. Ett år som inneburit startskottet för projekt i Falun och där vi fått nöjet att lämna ut nycklarna till köparna av nya hem i Sigtuna och snart också i Hudiksvall.

Xmas och nyår ger nya ambitioner. Men till alla år som du upplever i din livstid och i dina. Ärade kolleger jag önskar er alla och envar en god jul och ett gott nytt år.

På detta speciella tillfälle önskar jag dig och din familj en god jul och gott nytt år 2021Vi har den bästa samlingen god jul och ett gott nytt år önskar textmeddelanden och kort. Jag förklarar Europaparlamentets session avbruten och önskar er alla en god jul och ett gott nytt år 2005. Julen och 2019 närmar sig med stormsteg.

God jul önskar vi er alla. Vi kan se tillbaka på det gångna året som ett händelserikt år för Lillskär. Merry Christmas and a Happy New Year.

Jag förklarar Europaparlamentets session avbruten och önskar er alla en god jul och ett gott nytt år 2005. Vi auguro un Buon Natele e un felice anno nuovo. Translations in context of ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR in swedish-english.

Jag tackar er alla och önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år. Liebe Kolleginnen und Kollegen ich wünsche Ihnen alles Gute ein schönes Weihnachtsfest und einem jeden von Ihnen ein erfolgreiches neues Jahr. Kramisar i massor tills vi ses igen.

Til slut vil jeg ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. God Jul och Gott nytt År önskar Medisera. Mina önskemål för dig är inte begränsade till bara nästa år.

We wish you a merry. Säger Tack och detsamma hoppas din och de dinas jul o nyår blir supermysiga. Warning Überarbeitung erbitten.

Med denna positiva notering – jag vill verkligen att det ska vara en positiv notering – vill jag tacka er alla och ta tillfället i akt att önska er God Jul och Gott Nytt År. Hinner med en snabblunch tillsammans med barnen i morgon. För övrigt herr ordförande så önskar jag er och alla kolleger en god jul och ett gott nytt år 1999.

De behövde en permanent plats att bo så jag gav dem din adress. Im übrigen Herr Präsident wünsche ich Ihnen und allen Kolleginnen und Kollegen frohe Weihnachten und ein glückliches Jahr 1999. Här nedan kan du läsa hur man önskar god jul och gott nytt år på alla våra 12 studiespråk.

We wish you a merry Christmas. Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år. Open_in_new Link to source.

Sur cette note positive – je souhaite réellement que ce soit une note positive – je tiens à vous remercier et je tiens également à profiter de loccasion pour vous souhaiter à tous joyeux Noël et bonne année. I declare the session of the European Parliament adjourned and I wish you all a Merry Christmas and a Happy New Year 2005. På detta speciella tillfälle önskar jag dig och din familj en god jul och gott nytt år 2021.

På detta speciella tillfälle önskar jag dig och din familj en god jul och gott nytt år 2021. Vă doresc un Crăciun fericit Si un an nou fericit. Jag träffade kärlek hälsa fred och glädje.

Señoras y señores colegas les deseo a todos muchas felicidades que pasen una feliz Navidad y tengan un feliz Año Nuevo. Crăciun fericit si un an nou fericit. God jul önskar vi er alla.

Jag förklarar Europaparlamentets session avbruten och önskar er alla en god jul och ett gott nytt år 2005. Önskar er en God Jul och Ett Gott Nytt År. Vi kan inte få en god jul vi kan inte ha gott samvete om vi inte ser vad som.

Frohe Weihnachten und ein. Vi har den bä.


God Jul Gott Nytt Ar God Jul Gott Nytt Ar Jul


Oh God Jul Sweden Christmas Swedish Christmas Decorations Norwegian Christmas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *